Hot Honey boter is iets waarvan je niet wist dat je het nodig hebt

hot honey boter recept

De gemiddelde persoon zal regelmatig boter gebruiken. Bijvoorbeeld op een sandwich, stokbrood, een plak peperkoek, noem maar op. Je zult er waarschijnlijk nooit bij gedacht hebben: dit zou wel wat zoetigheid en pit kunnen gebruiken. Tot nu, want we willen je kennis laten maken met hot honey boter!

Hot Honey boter

Heel ingewikkeld is het niet trouwens. Het is letterlijk boter (roomboter voor het lekkerste resultaat) gemixt met hot honey. Zorg er wel even voor dat de boter eventjes uit de koelkast staat, zodat het makkelijker gemixt kan worden. Het geeft de boter een wat zoetere smaak en een vleugje pit. Dat is natuurlijk afhankelijk van hoeveel pittige honing je gebruikt, maar we raden je aan om niet te gek te doen. Onze eigen hot honey heeft daarnaast ook nog een vleugje fruitigheid, die van de Habanero afkomt. Smeer het op een plak peperkoek, op een croissant of gebruik het om iets lekkers te bakken (gebak, geen vlees).

Mega simpel en super lekker. Zo simpel zelfs dat je nu waarschijnlijk denkt: hoezo had ik daar niet eerder aan gedacht. Nou, bij deze dus. Graag gedaan! Op zoek naar meer inspiratie qua recepten met hot sauce? Check dan ons eigen kookboek: HOT SAUCE – De hete sauzenbijbel met 40 pittige recepten. Word je ook nog eens wijzer van, want behalve recepten vind je hierin ook een heleboel hot sauce geschiedenis, cultuur en veel meer.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

payment payment payment
Algemene voorwaarden Privacy verklaring Created by wedentify